19 июн. 2020 г., 00:27

Желание 

  Поэзия » Любовная
450 0 0

В прегръдките ти нежни....
искам да заспивам
да чувствам ритъма на твоето сърце.
От леките ти тръпки да се будя,
обгърнала те нежно с ръце....
На погледа с целувки да отвръщам...
Нежно ти ме докосни...
Не бързай!
Леглото не напускай!
Най-нежна любовта е в зори.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??