17 мая 2008 г., 10:05

Желание 

  Поэзия » Другая
991 0 3

Искам да бъда с душата на цвете,
чиста, нежна и добра, да плача
за всяко откъснато цвете и за всяка умряла трева.

Искам да бъда като феникс,
в ръцете си да нося любовта,
да я раздавам, без да съжалявам,
на всички хора по света.

Искам да бъда такава,
с ръцете си да не сторя зло,
да обичам, да не мразя
всяко едно същество.

Не искам да бъда такава
като кукувицата в нощта...
да прося за зърно раздяла и да обичам да съм сама!!!

© Инна Евгениева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??