10 мая 2008 г., 23:24

Желание 

  Поэзия » Любовная
830 0 4
 

 

 

Аз имам безкрайно желание

след теб по тъмно да тръгна,

да те приютя до топло дихание

и дълбоко в душата да бръкна.

 

Да извадя наяве мислите,

прикрити под безизразно лице

и когато излязат и сълзите,

да ги събера в топли ръце.

 

Да излекувам сърцето разбито,

да залича болезнени спомени,

да изтрия миналото размито

и да сбъдна мечти недогонени.

 

Ако искаш след тебе да тръгна,

просто сигнал ми подай

и аз след тебе ще тичам

дори и след земния край!

© Никоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??