25 дек. 2021 г., 09:01

Желания 

  Поэзия
300 0 0

    

            Желания

 

Аз искам във бялата зима,

звънчета да пеят за мен,

в прекрасната зимна картина

да бъде щастлив моят ден!

 

И вятърът пак да ме гони,

докоснал лицето с любов,

да свири по ноти игриви

за мене на всичко готов!

 

Снежинки да падат засмени

по моите златни коси

и само за мен вдъхновени

да бъдат красиви звезди!

 

Аз искам да плаче душата

със радостни светли сълзи,

открила за миг красотата

и сбъднала всички мечти!

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??