3 июн. 2007 г., 12:23

Желания 

  Поэзия
611 0 8
Желая аз да впечатлявам
и да бъда впечатлена...
Жажда аз да утолявам
и моята да бъде утолена...
Искам аз магично да пленявам
и самата аз - да съм пленена.
Копнея аз да озарявам
и слънчево да бъда озарена...
Искам аз да изживявам,
но не да бъда преживяна...
Искам да съм
вчера, днес и утре - себе си,
без никаква премяна!
----------------
И с тази  -
детска, силно искаща душа,
мечтая да
усещам, да живея, да творя!

02.06.2007г.

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??