8 мар. 2023 г., 13:49

Жена 

  Поэзия » Любовная
566 0 1

Такава съм! Истинска!

Неподправена с нищо!

Е, може би, с малко инат!

От мъниста сглобена,

изплетена в истина,

и този шопския, лудия нрав...

Такава съм! Луда за връзване!

За това ме обичаш, нали?

Покорна за какво съм ти,

като птичка завързана,

в кафез не вирея! А ти?

Такава съм! Истинска!

Да надбягаме вятъра..

Тази шопската жилка - гори...

Огнища оставям след себе си , знаеш ли,

и ти в такова огнище гориш!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Честит празник, Диана. Бъди такава, каквато си. Той трябва да приеме шопския ти нрав.
    Добро настроение и много щастие ти желая!
Предложения
: ??:??