ЖИВЕЙ И ПОМНИ
Живей и помни -
туй, що е от Бога дадено,
всичко вземи,
изпий дъха му на глътки!
Не го дели,
за да изживееш мига
на едно вдъхновение,
което се нарича - любов!
И ако някога си мислиш,
че труден ти е бил денят,
не се обръщай,
махни му с ръка да си отиде!
Извикай любовта,
вземи от нея всичко,
превърни се на звезда,
за да светиш навсякъде!
© Мария Все права защищены