17 мая 2008 г., 06:51

Живей в мечтите 

  Поэзия
553 0 3

 

 Живей в мечтите

 

За всичко лошо забрави,
стари снимки изгори
и за злините прости.
На терасата се изправи,
за някой облак се хвани,
бърху него полегни
и за мене помисли.
Към земята погледни,
с поглед ме потърси
и бързо ме намери.
С нежен глас ми говори,
за мечтите си ми разкажи.
С красиви думи опиши
щастието, което предстои.
Памуковите си крила разпери

и с тях бързо полети

далеч към слънчевите лъчи.
Радвай се на цветните дъги
и на всички светли дни,
към мечтите си се устреми
и всички до една ги сбъдни.

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ...към мечтите си се устреми
    и всички до една ги сбъдни.

    Пожелавам ти истинско сбъдване на всички мечти, мила Стефи!
  • Смятам точно, това да направя , но... все още ми трябват малко усилия... Прекрасен стих 6 от мен
  • Поне ще се опитам!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??