ПРЕДИ
БЯХ КАТО ВСИЧКИ И ОБИЧАХ ДА УСЕЩАМ слънцето и дъжда
с кожата си и вятъра в косите си, ДА СЛУШАМ песента
на птичи хор в лятно утро и ромон на буйни поточета,
ДА ГЛЕДАМ бурята, морето и полет на птица,
ЛЮБОВ в житна нива през май и в речен вир в лунна нощ.
Обичах ...
СЕГА
Докато чукам по клавишите
минават часовете неусетени
и неусетно стават дни и месеци,
след тях отлитат някъде годините,
аз чукам по клавишите и питам
живея ли ONLINE или умирам
© Даша Все права защищены
Хареса ми!
Поздрави,Даша!