22 мая 2007 г., 21:07

ЖИВОТЕ МОЙ 

  Поэзия
477 0 0
                                  ЖИВОТЕ  МОЙ

               ЖИВОТЕ  МОЙ, С ГРИЖИ И ПРОБЛЕМИ,
              С ТРУДНОСТИ  И ЩАСТИЯ  ГОЛЕМИ.
              ЗАЩО  ИЗГАРЯМ  ЯРКО  ВСЕКИ  ДЕН
              И  ВСЕКИ  ДЕН  ЗА  МЕНЕ  Е  БЛАЖЕН?!

              ОТКЪДЕ   ЗАРЕЖДАШ  МЕ  СЪС  СИЛА?!
              СЪРЦЕТО МИ   Е ЖАЛ  И ОБИЧ  МИЛА,
               ДАЛИ  СЪМ   КАТО  ФАКЛА  ГОРЕЩА,
               КОЯТО  ПЛАМТИ  И КРАЯ  СИ УСЕЩА?!

               ЖИВОТЕ   МОЙ,  ОБИЧ,  ЗНАМ,  РАЗДАВАМ,
              НА  ВСЕКИ  УРОК  ЗА  ДОБРОТА  ДА  ДАВАМ.
              БЪДИ, МОЛА ТЕ, КЪМ  МЕН  СПРАВЕДЛИВ,
              ЖИВОТЕ  МОЙ, ТЕЖЪК И  КРАСИВ!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??