6 мая 2015 г., 22:05

Животи от живота 

  Поэзия » Другая
363 0 0

Снимка на момиче,

Послания във книга,

Двойка на картина.

В шкаф.

Това остана.

А бяха всичко.

Какъв ли

е следващият хоркрукс?

© Лъчезар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??