25 окт. 2019 г., 22:03  

Животът - миг в безкрая 

  Поэзия » Философская
458 0 0

Безпокойство усещам вече,

че вечността не е далече,

че като всеки ще изчезна -

ще пропадна в бездна.

 

И търся изход най-подир,

ала от тоз страх няма мир,

че може би на земята сал е рая,

но той е само миг в безкрая.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??