20 окт. 2010 г., 13:10

Животът ни така е устроен 

  Поэзия
771 0 0

Животът ни така е устроен


Животът ни така е устроен -
писано ни е страдаме нощ и ден,
винаги да бъдем с разбито сърце,
защото ТОЙ с нас не е.
Животът ни така е устроен -
защо тогава всички правят като мен?!?
Опитват се съдбата да обърнат
и радостта и щастието да върнат.
Но постигнатото не е това -
то е само една заблуда и лъжа.
И след нея пак страдаме мълчаливо,
защото сме повярвали в бъдещето ни лъжливо!

© Кристиана Кръстанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??