12 янв. 2016 г., 22:22

Кафе 

  Поэзия » Гражданская
531 0 0

Пулсира още градската легенда

разпиляла се по улиците като нар.

А ние с тебе в мързеливата неделя

крояхме планове за бъдещия свят.

 

Чаят с дъхавата мента,

лимон и три лъжички мед.

Кафе от кафеварка черна,

със мляко и захар въобще.

 

На улиците с имената скучни

създадохме по-светъл цвят.

И стаи топли и уютни

предвидихме за всеки в този град.

 

Курабийки леко запечени

с орехи и мъничко канела.

Цигара бохемски догаряща

колоритна е нашата среща.

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??