влез слънце
в плахата ми пролет
не
не гаси светлината...
кажи ми
че съм твоята тайна
цвят
и магия
кажи го сега и
моите пръсти ще те търсят
аз съм любов
две неща имам -
тяло и перо -
за утринна омара
за здрач и тишина
за празнични клади
като благослов...
кажи ми
© Дима Все права защищены