27 дек. 2008 г., 13:10

Кажи ми как? 

  Поэзия » Любовная
915 1 10
Как да се върна при теб,
като никога не съм била -
твоя наистина, ти не пожела,
а и сам ме прогони от себе си... сам?

Как да ти простя? Какво?
Като ти дори не се опита,
да се научиш да ме обичаш и разбираш...
Като наистина не ме пожела дори...

А искаш сега да размисля...
Искаш да си създавам фалшиви надежди...
Искаш да спра да живея...
Просто да седна и да чакам... да чакам да доказваш (тепърва) себе си....

Как и защо да направя това?
Остави ме сама и тръгни...
Сам потърси истинското щастие ти.
Спри да живееш в заблуда и сълзи!!!

27.12.2008 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??