29 апр. 2011 г., 23:24

Как да кажа спри... 

  Поэзия
818 0 4

Как да кажа спри, когато в очите си чувствам сълзи.

Когато неуморно не спирам да желая твоята ръка да ги стопи.

А как усещам, че изгаря и твоята душа по мен - отречи!

Ала ти с поглед само ме докосваш, не е ли тъжно, че мълчим?

Безумно много има да си кажем, но онемяваме, щом тръгнем да го споделим.

Не се страхувай, протегни ръка, споделена може да е любовта.

Дума нужна ни е само да направим крачката една...

Но и този път ти мълчиш, а в очите твои вече аз не мога да гадая.

И как да кажа спри, когато все още надеждата не е умряла...

 

 

© Ивайла Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??