10 мар. 2009 г., 16:32

Как да разбера, че те обичам? 

  Поэзия » Любовная
913 0 1

Как да разбера, че те обичам?



Какво е нужно, за да съм влюбен в теб?
Нима трябва да те познавам от век?
Или може би се иска за всичко
точно като теб да мисля?


Не, аз знам че не е така,
мечтател съм, вярвам в любовта
и знам, че достатъчно е за мен
усмивката ти да променя моя ден!


Докосването ти да ме подлудява,
тъгата ти да ме натъжава,
думите ти да ме променят,
а очите ти ума ми да превземат.


Да, важни са малките неща,
които ме карат да мечтая
и да си казвам „Ето я любовта!”,
без изобщо да се колебая!
 

© Владимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Освен браво друго не мога да кажа-браво за тезата, браво за изпълнението!Харесах много!
Предложения
: ??:??