7 февр. 2013 г., 17:54

Как да си обичана, сама избираш... 

  Поэзия
467 0 1

Как да си обичана? Сама избираш.

По друг ли начин или тъй, както мога?

Ако от мен да си обичана решиш,

позволи ми просто да го сторя.

 

 До себе си допусни ме близо ти,

да чуя как тупти сърцето ти.

Да си тръгна мога, както и дойдох.

От мен не се страхувай ти,

единствено да те обичам мога.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??