26 авг. 2006 г., 11:10

Как да те забравя 

  Поэзия
751 0 1
Влюбих се в твоите очи,
в красивите думи,
а те били лъжи.
Как да те забравя ми кажи?
Сега те обичам повече от преди.
Трябва да те мразя, но сърцето не разбира,
и продължава за теб да умира.

© Елена Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??