15 апр. 2009 г., 16:27

Как да забравя 

  Поэзия » Любовная
614 0 2

 

Погледът ми с твоя там се срещна.

Споменът от срещата ни някъде отекна.

Как да те забравя, щом мъката във мен изгаря,

а болката ме чака там, на следващата гара.

 

Капка по капка сълзите изчезват.

Стъпка по стъпка и спомените ги следват.

И плаша се, че ще те забравя,

и мразя се, но какво да направя.

 

Безсилна съм! За мене е ясно,

остана ми само да страдам - безгласно.

И всеки ден със болка умира,

а сърцето за тебе да плаче не спира.

 

Макар да забравям,

макар вече рядко да страдам,

сърцето нашепва и стене...

Как можа съдбата ми теб да отнеме!

 

 

(на баба Любка - Липсваш ни!)

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Никога няма да я забравиш, Лия! А и тя теб също! Всеки път когато видиш някоя пеперуда или птичка да пърха край теб...това ще буде ТЯ!
    Поклон пред паметта ѝ!
    Поздрави и на теб!
  • Няма да я забравиш, само болката ще понамалее.
Предложения
: ??:??