Какво би могла да ми дадеш,
като искам всичко твое да взема?
Самата теб и нищо повече,
твоето тяло и твоето сърце.
Да бях крадец, щях да го открадна,
да бях лъжец, щях да те излъжа,
да бях подлец, щях да те принудя
от себе си всичко да ми дадеш.
Но аз не искам да ме обичаш наужким,
да се преструваш, че с мен ти е хубаво,
ако сърцето ти болка, а не тръпка
пронизва го, когато си тука.
Аз мога още много от теб да искам,
да ми се усмихваш винаги когато ми е нужно,
но никога такава аз няма да те имам,
да те притежавам и така да те обичам.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Все права защищены