29 апр. 2010 г., 15:25

Какво обичам... 

  Поэзия » Любовная
779 0 0
Обичам порива ти
да ме любиш -
лицето ми да галиш,
тялото ми да целуваш,
да ме изпълваш цялата
с очакването за наслада,
и сам във топлината ми
да се изгубиш...

Обичам навика ти
да ме притесняваш -
с безброй въпроси,
чувственост и аромат,
с очи, поглъщащи ме
изучаващо и безпощадно,
с мисли и следи,
преследващи ме непрестанно...

Обичам да откривам
страховете ти -
че имаш мигове
в несигурност и неизвестност,
че не винаги
постигаш съвършеност...
Ти обичаш да владееш положението,
аз следвам усета и настроението -
дори и толкова различни,
успяваме да се обичаме...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??