26 сент. 2007 г., 09:42

Какво сам за теб? 

  Поэзия
742 1 7

Какво мислиш ти за мен
и как изглеждам в твоите очи?
Дали съм истинска, реална
или съм купчина прах от сълзи,
дали съм твоят дъжд пороен,
или съм чаша, пълна със сълзи,
Дали съм аз момичето, което ти обичаш,
или момичето, чието, ти, сърце разби???

© Белослава Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??