30 апр. 2006 г., 17:17

Какво ще стане? 

  Поэзия
871 0 2
Какво ще стане, ако си отидем
и всеки тръгне в своя път,
и някой ден без поздрав се разминем,
а лампите край нас блестят?

Какво ще стане, ако се загубим,
без зов, потънали в тъма
и някой ден във някой друг се влюбим,
а чакаме се у дома?

Сърцето пусто, бавно ще умира,
любов не ще да срещне пак
и вечно в миналото ще се взира,
и вечно ще тъне в мрак...

© Цвети Миланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??