31 мар. 2008 г., 09:07

Какво за теб е любовта? 

  Поэзия
504 0 1
Когато чуеш нежния ми глас,
започваш ли да мечтаеш за мен?
Когато ме видиш да минавам по улицата,
иска ли ти се да ме спреш и да ме целунеш?

Когата видиш в нощта моите сълзи,
искаш ли да ги изтриеш с целувка!?
Когато дочуеш плача ми, иска ли ти се
да заплачеш с моите сълзи!?


Ако те поканя да танцуваш с мен под дъжда,
ще танцуваш ли без да се замислиш какво ще стане след това?
Ще видиш ли в моите сълзи любовта,
ако ти позволя да погледнеш в очите ми?

Виждаш ли в очите ми моята любов?
Жадуваш ли вълшебства с мен,
иска ли ти се да избягаш надалеч с мен?
А сънуваш ли моите сънища!?

Ако всичко, което ти казах, за теб е любовта!
Ако всичко, което изпитваш към мен, е истина!
Ако всичко, което искаш, съм аз,
ела и целуни ме в нощта, за да бъдем заедно!
Обичам те!
На Славея!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Радвам се, че има и романтици
    сред осемнадесетгодишните...!!!
    Ти си!!! и това много е хубаво
    Пиши, момче! с обич за теб.
Предложения
: ??:??