Докосни ме като младо вино,
с устни пожелай ме до възбуда,
с аления цвят на каберне разлей ме
и люби ме, потопен в заблуда.
Пий, не спирай, преглътни ме
с онзи плам на шепнещото вино,
отпусни се и без свян вземи ме,
аз съм твоя, като младо вино ти отпий ме.
© Нанита Все права защищены