8 февр. 2013 г., 15:41

Като видя те толкова красива... 

  Поэзия » Любовная
598 0 0

Като видя те толкова красива

и сърцето ми, и дъхът ми спират.

Бог ли те е създал такава

или си някаква магия?

 

Слънцето подир теб изгрява,

да огрее след всяка твоя стъпка.

Да развенчае мистерия голяма,

че ти, а не чудо минало е тука.

 

 

Грация, изящество и много друго.

Как побрал е Господ всичкото в едно?

В теб самата - загадъчна, вълшебна,

оставила след себе си любов неземна.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??