19 дек. 2014 г., 07:45

Казана дума 

  Поэзия
443 0 0

Казана дума - хвърлен камък!

Хвърлен камък - боли счупеното стъкло.

Стъклени надежди умират,

умират умножени по сто.

 

Казах вълшебните думи,

вълшебните думи отварят врати.

Стават океани реките  безводни.

Безводните чуства ти напои с обич!

 

Каза, че си пустиня.

Пустиня с прашни следи,

следи от минали рани.

Рани от дълбоки бразди.

 

Казах ти - каза ми!

Игра на слова.

Играта превърна се в наша съдба!

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??