Иска ми се да спра да мисля за теб,
... да те изтрия от съзнанието си,
... да изчезнеш от желанията ми...
Кой си ти? Коя съм аз?... Не знаем...
Ако питаш мен, така да си останем...
Казват ми, мечтател съм била...
Дали е така с теб, ще разбера.
Страст, първичност, дори и грях в мен лежи,
а ти си този, който може да ги освободи.
Желая те, както никога досега...
Мечтая те... Ела...
Казват, Мечтател съм била?!
© ПЛЛ Все права защищены