И всичко е перфектно
в началото.
И всяка лъжица е
слънчево удоволствие.
И после стигаш до катрана в кацата
с мед.
И имаш избор.
Или си тръгваш,
търсиш нова, чиста.
Или поглъщаш катрана,
продължаваш
и се
надяваш,
че хората са прави,
че това, което не ни убива,
ни прави по-силни.
© Скреж Постъклото Все права защищены