16 апр. 2016 г., 23:14

Клошар 2 

  Поэзия » Гражданская
379 0 0

Няма той имот,

дъжд все го залива.

И тъй цял живот

светлина го не облива.

 

Малък жест да му направим

и да не го изоставим,

че ако ние бяхме като него...

абе да зарежем своето его!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??