11 июл. 2012 г., 23:48

Ключ 

  Поэзия
520 0 0

Аз бях твоя, ти беше мой.

Ти поигра с мен, аз с теб.

Ти се изсмя на мен, аз плаках за теб.

Студено в мен е сърцето.

Научих се как да го заключа и окова, за да остане цяло.

Ключа захвърлих някъде по света

и само този, който ме заслужи, ще го намери.

Ще мв кара да се усмихвам,

да се радвам на всяка минута с него.

Светът ще е по-светъл, по-топъл, по-хубав, но само с него.

 

© Габриела Данчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??