6 мар. 2010 г., 13:43

Ключът е в тебе още, нали? 

  Поэзия » Другая
855 0 14
от другата ми страна
се прекъсва профилът с две D&G
и парчета пушено сирене
съм зла и триъгълна
колкото три тигри в годината на тигъра
либе ле baby
едната добра жена
аморе
те анасонвам
по Василиму му
в побъркания ти свят
цветенцата и вазата
(но ти си знаеш)
в оная кръчма дето
не пихме и
не танцувахме по пъпа на света
еври дей и ночи
когда передо мной явилась ты
сериозните ти възгледи по обяд
и кълцан лук на дребно
си ми хортензията
и двете сладки меденки
и таратор
когато ме прегръщаш
лет ми да те лов ю
тел ми дат ю лов ми
с онзи никога неоплетен от мене пуловер
който ще ти топли
докато катериш върховете
в резеда мармалад и скъсана лента
ей
ми корасон


                                                                                               на rumyrayk

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??