26 апр. 2012 г., 10:22

Кога ще бъдеш моя 

  Поэзия » Любовная
846 0 2

Ти ела със мен, ти със мен ела,

защото двама разделени

чувстват само самота.

 

Забравих твоето лице,

забравих твоите коси

и онези сини сладки очи.

 

Не чувствам вече любовта,

която двама ни събра тя

преди три лета.

 

Но вярвам, че ще дойде ден,

в който ти ще си отново в моя плен.

Ще те пазя като две очи,

ще галя твоите коси,

ще обичам теб самата,

красотата в теб - жената.

 

© Ники Даскалов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??