18 янв. 2008 г., 16:23

Когато... 

  Поэзия » Любовная
988 0 8

Когато те срещнах, не знаех, че после ще страдам.

Защо не ми каза?

Когато ме целуна, не знаех, че после всичко ще ти дам.

Защо не ми подсказа?

 

Когато се влюбих, не знаех, че си пълен с лъжи.

Защо ти повярвах?

Когато си тръгнах, не знаех, че за теб сърцето ще тъжи.

Защо не ме предупреди?

 

Когато с друг те замених, знаех, че ще го боли...

Защо не му казах?

Когато целунах го веднъж, знаех, че после за любов ще моли...

Защо не му отказах?

 

Когато казвах му, че го обичам, знаех, че не е така.

Защо не му признах?

Когато една сутрин се събудих сама,

осъзнах, че неусетно в теб се бях превърнала...

© Ивка Игривка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??