6 янв. 2015 г., 23:39

Kогато 

  Поэзия » Философская
297 0 0

Когато

Когато някой ден
отмине Пролетта
и облаци напълнят
 Небесата,
и със юмруци щом
зачука по стъклата
Есента,
не чакай ти

 пощада от Съдбата

 и света,
не вярвай вече
и във чудесата!
 20.03.1975 г. София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??