4 мая 2006 г., 11:50

Когато... 

  Поэзия
825 0 1

Когато …

Когато си объркан, смутен и запленен,

спри и замълчи,

вслушай се в сърцето ти –

то шепти и не греши.

Когато в мисли си вглъбен

имислиш, че си заблуден,

не отричай онзи ден,

в който бил си ти пленен.

Решиш ли да вървиш напред,

назад се връщай

само, за да продължиш

с добр

o напред.

Злоба не стаявай

и доброто не забравяй.

Душата своя отвори

и нека любовта те покори.

 

© Екатерина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.

  • тя любовта е дар...
    ...
    п.п. сложи едно интервалче на 7 ред(или шести, ако не броим заглавието )
Предложения
: ??:??