6 апр. 2010 г., 21:09

Когато ме обичаш... 

  Поэзия
1187 0 4

Когато ме обичаш до безкрайност

и стъпваш тихо в сивите ми дни.

Тогава вдишвам всяка твоя тайна,

а после я издишвам без следи.

 

Когато ме обичаш до полуда

и страстно ме отпиваш ожаднял.

Тогава съм стоцветна пеперуда,

защото всичко свое си ми дал.

 

Когато ме обичаш до греховност

и целият ти свят е само страх.

Тогава те лекувам от виновност,

защото да си влюбен не е грях.

 

Когато ме обичаш до горчивост

и черен шоколад ти е вкуса.

Тогава съм най-сладката ти дивост,

защото тъй ме бива да горча.

 

Когато ме обичаш като днес -

безпаметно, безмълвно, непрестанно...

Тогава ме очаквай и нощес.

Ще дойда във съня ти, ще остана!

© Джейд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??