29 мар. 2016 г., 07:16

Когато сърцето 

  Поэзия » Другая
275 0 2

Когато сърцето ме кара,

душата ми казва прости.

Поисках да сваля товара,

времето над мен свисти ли, свисти.

Когато с душата поискам,

в обич злобата ни да превърти.

От среща ми казват! Не искам,

Студена кръвта в сърцето шурти.

Когато човече не искаш,

пътя избран си върви.

Любовта до кога ще я стискаш?

Благодаря ти! Каквото искаш прави.

                                              В.Й. 27.03.2016г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??