14 окт. 2015 г., 01:22

Когато теб те няма 

  Поэзия » Любовная
322 0 0

Когато теб те няма,

слънце в небо не блести.

Уви, захвърлени са в яма

за теб светлите мечти.

И като дойде моят здрач -

болката по теб ще бъде плач.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??