когато ти раздават
щастие…
не взимай.
трудно
ще запазиш
себе си така.
щастие те прави
крехка и
ранима;
затова избирай
винаги
тъга.
вярно, тя
те прави
безразлична,
ала силна,
аз от опит
знам.
щастие,
кому е нужно
щастие –
щом изчезне,
те оставя
вечно сам.
…а не вярвай,
съществува безгранично…
има го за миг,
най-много два.
и след щастие
изпитваш безразличие
още повече
отколкото с тъга.
© Илияна Дадарова Все права защищены
когато ти раздават
щастие...
вземи си.
една усмивка
не променя,
но само усилва тъгата...
и радостта плаче,
слънцето сълзи,
смехът натежава
в кухите дни...
вземи си.
и животът изчезва.
запази се
с промяната на очите си.
Малка интерпретацийка Хареса ми! Поздрави!