25 июл. 2021 г., 18:52

Когато заговорим за любов 

  Поэзия » Любовная
927 5 13

Когато заговорим за любов,

замлъкват птиците,

за да улавят думите ни;

утихва вятърът

и чува стъпките ни.

Когато заговорим за любов,

гората се полюшва под дъха ни,

зверчетата притихват във бърлогите

и дишат с нас по-учестено;

небето пламенее възвисено

и слънцето прихлупва всичко живо,

за да дочуе шепота ни.

Земята се смълча пред любовта.

© Кети Рашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??