19 февр. 2011 г., 23:02

Кокиче 

  Поэзия » Философская
682 0 2

Кокиченце бяло и мило,

как главичка си свило.

Колко много те харесвам

и с много трепет те очаквам.

 

Ти, кокиченце малко и красиво,

нежна капка от небето сиво.

Даряваш ме с толкоз наслада

и събуждаш душата ми млада.

 

Когато ви видя, сгушени в туфи,

думите мои избликват в строфи.

Така ми се иска да ви прегърна

и с моята обич да ви обгърна.

 

Ти, кокиченце малко, красиво,

радваш  моето сърце.

Както искрената любов голяма

топли моята нежна  душа.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Кокиченце, бяло и мило,
    листенца надолу извило
    как искам и аз да израстна
    до тебе от бялата пряспа.

    Поздрав!
  • Руми, благодаря за коментара.Желая ти хубав ден.При мен всичко е побеляло .Истинска зима.
Предложения
: ??:??