20 дек. 2011 г., 10:54

Коледа е! 

  Поэзия » Другая
1051 1 14

Коледа е!

 

 

 Коледа е! Толкова красива!

Навън снегът вали, вали,

снежна приказна картина

озарява нашите очи.

 Коледа е! Тъй прекрасна!

Носи светъл лъч на топлина,

всеки лошото встрани оставя,

да подаде на ближния ръка.

 Коледа е! Елхите греят!

Осветяват цялата земя,

щастливи децата пеят,

скачат и се веселят.

 Коледа е! Толкоз свята!

Нека всеки да дари

обич и утеха в сърцата,

за да засияят детските очи.

 Коледа е! Нека бъдем мили!

Съпричастни към човешката тъга,

да върнем на страдащите в очите,

коледния плам и светлина.

 Коледа е! Стават чудеса!

Повярвай! Притвори очи!

Предай се! Наслади се на мига,

мигът, в който сбъдват се мечти!!!

 

© fervor Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??