2 авг. 2011 г., 21:34

Колело 

  Поэзия
697 0 0

Как се въртят нещата.

Днес сме тук, утре там...

Мотаем и лутаме се

с един, после с друг.

Оглеждаме се, търсим.

Намираме и се чудим: "Това ли е?"

Срещаме някакви хора.

С интерес, с любопитство изследваме

различното, новото, мъжкото.

И се връщаме преди.

И пак се питаме: "Това ли е?"

И продължаваме, и се обичаме,

ровим в миналото

и пак си лягаме заедно,

правим любов,

мислим за бъдещето,

следваме мечтите си

и пак се питаме...

© Десислава Балакчийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??