1 апр. 2018 г., 13:38

Колко ще търпиш? 

  Поэзия » Философская
366 0 1

Колко ще търпиш?

О, мили, скапани народе,
какво правиш, накъде вървиш,
кой те с таз игла прободе,
та страхуваш се да не сгрешиш.

Дали съдбата или те,
които само смучат кръв,
ще убият и твоето дете,
или ще бъде като стръв.

Но знай, народе, внимавай,
НЕ ТЕ, А ТИ ГИ ТЯХ ДЪРЖИШ!
Ако ШУБЕ си, продължавай…!
ИНТЕРЕСНО КОЛКО ЩЕ ТЪРПИШ!

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дам... Ще търпи докато е жив народът, колко хора се самозапалиха с цел да се промени България към по добро, но уви, още нищо не се е променило и няма да се промени...
Предложения
: ??:??