30 нояб. 2023 г., 18:23

Коне 

  Поэзия » Любовная
105 0 0


 

Ших душа!

Нарязана…

/най-боли от предадено доверие/

Прекършеното най-боли,

особено, когато си вярвал безрезервно…

Сами създаваме бездънния си Ад,

сами лекуваме кървящите си рани…

Сами създаваме си свят,

в който вярата ни води като пламък!

И нека да съм луда!

Да горя!

Да съм дива,

Като вятъра недосегаема…

Смиреност!

Няма!

Дивите коне…

Красиви са, защото са необуздани!

 

Диана Димитрова

29.11.2023

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??