19 авг. 2008 г., 16:54

Констатация 

  Поэзия » Другая
733 0 2
В проскърцвaщия звук на заминаващи вагони
гарите нощем са тъжни безделници,
а най-удобната поза е тази,
при която можеш да заспиш...

© Никифор Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??