8 июн. 2016 г., 08:03

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
595 0 1

ПРОСТИ МИ...

силно искам да те имам,

и не мисля с никой да те споделя.

ПРОСТИ МИ...

само мой си и те взимам,

не, не искам да те връщам на нощта.

А беше време, тъй нещастна, тебе търсех,

или не беше ти, а блян?

СПАСИ МЕ...

нека е последна вечер,

в която има място за “Не знам”.

Ръце допрени, устни слети,

що за копнеж недоживян?

Сърца големи, но разлети,

в мечти, в любов зад параван...

ЕЛА...

не чакай ураган да мине,

не ще се с време таз Вселена промени...

ЕЛА...

и просто си бъди със мене,

а аз ще сторя само добрини.

НЕ ЧАКАЙ...

хронометърът да се надскочи,

часовникът да умори стрелки.

За щастието таймерът изтече вече,

откриваш го, недей се суети...

ТАКА ТЕ ИСКАМ...

но измина дълго време,

и моята любов се угнети,

за мен не беше нужно много време,

тъй нужен беше...

САМО ТИ!

© Тя Все права защищены

   

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чудесна изповед!
    Понякога простото "Ела" играе ролята на "Сезам, отвори се". Единствеността и сакралността на желанието се визуализира доказателствено от финала:

    "но измина дълго време,
    и моята любов се угнети,
    за мен не беше нужно много време,
    тъй нужен беше...
    САМО ТИ!"
Предложения
: ??:??